Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ένα Θερμό Καλωσόρισμα από Εμάς...

Gini Vinis ...

Καλωσήρθατε στο νέο Blog του χωριού μας, της Πολυθέας Ασπροποτάμου Τρικάλων.
Ύστερα από συζητήσεις και σκέψεις που ξεκίνησαν εδώ και περίπου 2 χρόνια για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού ιστοτόπου όπου οι απανταχού Πολυθεάτες θα μπορούν να "συναντώνται" προκειμένου να ανταλλάσουν απόψεις, να θυμούνται, να προβληματίζονται αλλά και να προτείνουν νέες δράσεις και εκδηλώσεις, καθώς και να ενημερώνονται για θέματα που αφορούν το χωριό μας, έφτασε η στιγμή που το όνειρο αυτό έγινε πραγματικότητα.
Λένε πως η αρχή
"έστω και αν στη δική μας περίπτωση άργησε να γίνει" είναι το ήμισυ του παντός. Η συνέχεια όμως και η διαρκής ενημέρωση είναι αυτές που θα κρατήσουν ζωντανή και ενεργή αυτή την ιστοσελίδα.
Εδώ ο καθένας θα μπορεί να αναρτήσει φωτογραφίες, άρθρα, ιστορικά κείμενα, προσωπικά βιώματα αλλά και τους προβληματισμούς του σχετικά με την Πολυθέα. Επίσης ο συγκεκριμένος ιστότοπος προσφέρεται για την ενημέρωση των μελών και των επισκεπτών για οτιδήποτε καινούριο συμβαίνει γύρω από το χωριό μας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου όπου όλοι μας βρισκόμαστε μακριά από την Πολυθέα.
Καλή μας αρχή λοιπόν.....

ΜΟΥΛΤΙ ΧΑΙΡΕΤΙΜΑΤΙ !!!

Ν.Μ

1 σχόλιο:

  1. Να χαιρετήσω και εγώ απο την πλευρά μου την προσπάθεια που ξεκίνησαν τα παιδιά αναφορικά με το blog για το ομορφότερο χωριό του Ασπροποτάμου. Καλή αρχή, εύχομαι να γίνει ένας χώρος "συνάντησης" των Πολυθεατών και χαίρομαι που είμαι και εγώ μέλος, κατόπιν προσκλήσεως του φίλτατου, αλλά παντελώς άσχετου στη δηλωτή Ν.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή