Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Δηλωτή στο μεσοχώρι


Τα δύο τελευταία καλοκαίρια ομηρικές μάχες δηλωτής διεξάγονται στο μεσοχώρι... Σε 4τράδες με ορκισμένους αντιπάλους... Το πρωί οι παππούδες του χωριού παίζουν ξερή, πρέφα, ενώ εξέλιπε δυστυχώς το σκαμπίλι... Μετά πρωί, μεσημέρι, απόγευμα ακόμα κι ως αργά το βράδυ στον Μπούλη, το βακούφικο μαγαζί του χωριού δίνονται μάχες δηλωτής από τους νεότερους. Μερικοί πάντως - βλέπε Νότης, Βασίλης, Στάθης κλπ - χρειάζονται φροντιστήριο πριν εκτεθούν και πάλι στο Δραγοβίστι.

2 σχόλια:

  1. Του χρόνου θα κλείσουν αρκετά στόματα πάνω στο θέμα αυτό.. Η αρχή άλλωστε έγινε φέτος όπου μετά από μια ομηρική μεταμεσονύκτια μάχη στη δηλωτή, οι "παλιοί" (βλέπε Κώστας, Γρηγόρης)δεν ήξεραν που να κρυφτούν λόγω της ήττας τους από το νέο αίμα του εν λόγω "αθλήματος".. Καλά να είμαστε και οι μαχές θα συνεχιστούν για πολλά χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι, ίσως και λόγω του προχωρημένου της ηλικίας (βλέπε Κώστας, Γρηγόρης) ξεχνούν τι έγινε εκείνο το βράδυ...ευτυχώς, ο Νότης βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή να επαναφέρει τα περήφανα γηρατειά στη θέση τους...επίσης, ο topic starter, ξέχασε να αναφερθεί στις ομηρικές μάχες που αφορούν το τάβλι...ωπ, σορρυ, ξεχάστηκα, εκεί ήταν απλά "σκούπισμα"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή