Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Σήμερα 28 Αυγούστου 2012 αναβίωσε το σκαμπίλι στο μεσοχώρι...


5 σχόλια:

  1. Δεν ντρέπεστε?? Αυτή είναι η κουλτούρα σας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στοιχειοθετήστε ένα κείμενο με δικές απόψεις και εκφράσεις και το κυριότερο τεκμηριωμένο. Το να μιμήστε ή να χλευάζετε, όπως ίσως νομίζετε, δεν σας αντιπροσωπεύει, αντιθέτως αποδεικνύει ότι κάπου στο βάθος του μυαλού σας αποδέχεστε κάποια σχόλια!!!!! Αυτοί τουλάχιστον έχουν κάποια ηλικία και δικαιολογούνται να κάθονται στους καφενέδες. Στην εποχή του πιστεύω ότι "έγραψαν" με τον τρόπο τους!!!

      Διαγραφή
    2. Πραγματικα εχεις προβλημα.. επισης αναρωτιεμαι γιατι γραφεις ασυναρτησιες ανωνυμα ενω σε προηγουμενα σου σχολια σε αυτο και σε αλλα blog για τον ασπροποταμο αναφερεις τα στοιχεια σου (το οτι γραφεις ανωνυμα δε σημαινειι οτι δεν καταλαβαμε και ποια εισαι αφου η γραφικοτητα σου ειναι παροιμιωδης)..παρολα αυτα θα σπαταλησω λιγο απο τον χρονο μου για να σου εξηγησω οτι μπορεις απλα να διαβασεις τις 500+ αναρτησεις σε αυτο το blog και ισως καταλαβεις το τι κανουμε για το χωριο...επισης τις υποδειξεις κρατα τες για σενα και σε διαβεβαιω οτι τα σχολια σου τα κραταμε γιατι μας φτιαχνουν τη διαθεση..στο υπενθυμιζω δεν εχεις ιδεα σε ποιους αναφερομαστε ουτε του τι κανουμε για το χωριο μας..μην εκτιθεσαι αδικα..τα θερμα μου περαστικα..

      Διαγραφή
    3. Μεγάλο λάθος φίλε ΝΜ. Ούτε γυναίκα είμαι ούτε έχω γράψει σε άλλα blogs. Ζω στο εξωτερικό και έχω επισκεφθεί το όμορφο χωριό σας πριν μερικά χρόνια με φίλους από την Τζούρτζια και πραγματικά θα ήθελα να το δω αξιοποιημένο.

      Διαγραφή
    4. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει ποιος/α είσαι, άλλωστε πίσω από την ανωνυμία μπορείς να ισχυρίζεσαι το οτιδήποτε.. Ακόμα και αν ζεις έξω απλά επιβεβαιώνεις τα λεγόμενά μου: έγραψες χωρίς κανένα σεβασμό στη σελίδα που φιλοξενεί τα σχόλιά σου, προσβάλλοντας άτομα (αντί να ασχολείστε με τη "Δηλωτή" δεν ανοίγετε τα μάτια σας,"τουλάχιστον οι νεότεροι") λες και μας γνωρίζεις από χθες και έχεις σχηματίσει εικόνα για εμάς κάνοντας παράλληλα γενικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς (Πολύ κουλτούρα στην Πολυθέα!!!!) και όλα αυτά για ένα χωριό το οποίο έχεις επισκεφθεί ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ... Επίσης μας συγκρίνεις με άλλα χωριά (με τα οποία έχουμε άριστες σχέσεις και είναι εξίσου ομορφα) όπως το Χαλίκι και μας ψέγεις ότι εμείς δεν κάναμε σαν και αυτούς ιστορική αναδρομή ή κάτι αντίστοιχο για το χωριό μας.. Επειδή έχεις παντελή άγνοια (πράγμα που δεν σε εμπόδισε όμως να κάνεις χαρακτηρισμούς και να ειρωνευτείς)σε καλούμε στο χωριό μας (αν καταδεχτείς να υπομείνεις την υπο-κουλτούρα μας σε μια δεύτερη επίσκεψή σου)να σε ενημερώσουμε για πράγματα που έχουμε πραγματοποιήσει και τα οποία έχουμε αναρτήσει στο blog κατά περιόδους και τα οποία φυσικά δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις πριν βγάλεις τα απαράδεκτα συμπεράσματά σου (σε αντίθεση με άλλα χωριά για τα οποία έχεις πλήρη ενημέρωση).. Φαίνεται ότι και στο εξωτερικό που διαμένεις διατήρησες λίγη από την καταγγελτική φύση για όλους και για όλα που μας χαρακτηρίζει σα λαό. Σε περιμένουμε λοιπόν να σε φιλοξενήσουμε στο χωριό μας και μην ανησυχείς θα διακόψουμε τη δηλωτή προκειμένου να σε ενημερώσουμε για τις δράσεις μας..

      Διαγραφή