Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ανακοίνωση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ των εν ΑΘΗΝΑΙΣ εκ ΠΟΛΥΘΕΑΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ,


                                                                                  




ΑΘΗΝΑ     24/05/2018                              
   ΑΡ/ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ  4/2018                                                                             

Αγαπητοί πατριώτες και φίλοι του Συνδέσμου,

O Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και μας τιμήσατε με την ψήφο σας στις εκλογές του Απριλίου. Δεσμευόμαστε ότι θα πράξουμε το καλύτερο για τον Σύνδεσμό μας, πάντα με τη δική σας συμπαράσταση.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΟΥΛΙΑΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΠΟΥΛΙΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΕΛΗ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΛΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΜΠΑΤΑΛΑΣ ΝΟΤΗΣ
ΠΟΥΛΙΑΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Επ΄ευκαρία της έναρξης της νέας θητείας του Δ.Σ. δηλώνουμε όλοι μας ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το Σύνδεσμο καταβάλλοντας κάθε ανθρώπινη προσπάθεια στα πλαίσια του δυνατού προς όφελος του αγαπημένου μας χωριού. Ας μην μείνουμε αδρανής όσοι ειδικά αγαπάμε το χωριό μας.

Απευθύνουμε έκκληση προς όλα τα μέλη του Συνδέσμου, παλαιότερα και νεότερα, να συμμετέχετε πιο ενεργά στις εκδηλώσεις  μας,  και να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες αν υπάρχουν. Έχουμε ηθική υποχρέωση απέναντι σε όλους αυτούς που ίδρυσαν και διατήρησαν τον Σύνδεσμο τα τελευταία 50 χρόνια. Ελάτε να συζητήσουμε νέες ιδέες, νέες προτάσεις, νέους τρόπους επικοινωνίας για να δώσουμε νέα πνοή στον Σύλλογο.

Ευχαριστούμε την κα Ζέτα Σύρμπα για τη δωρεά 50€ στο ταμείο του Συλλόγου εις μνήμην του σεβαστού της θείου Σόλων Νινίκα. Ευχαριστούμε επίσης τον κο Κώστα Καρατζά για τη δωρεά 30€στο ταμείο του Συλλόγου εις μνήμην του αδερφού του Μιχάλη Καρατζά.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εύχονται σε όλους τους συγχωριανούς μας, τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στο χωριό μας.
      
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΣΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου