Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Βόλτα σήμερα 23/11/2013 στο βλαχοχώρι Νυμφαίο Φλώρινας και στο καταφύγιο της αρκούδας του Αρκτούρου












1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για την ανάρτηση!Πραγματικά μαγικοί τόποι προορισμού!!!!

    Έμεινα με γκρουπ παιδιών σχολείου 4 ημέρες στο Νυμφαίο επισκεπτόμενοι διάφορα μέρη με αυτή την βάση. Εξαιρετικό φαγητό στην ταβέρνα Πλατεία, με ευγενέστατους ιδιοκτήτες, πολύ καλό φαγητό σε νοστιμιά και ποσότητα αλλά και άριστο σερβις. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στον Δημήτρη Μπουτάρη!!!!!!!

    Το ίδιο και σε άλλα μαγαζιά που επισκεφθήκαμε συναντήσαμε ευγενικούς, καλοσυνάτους και χαμογελαστούς ιδιοκτήτες!!!!

    Ο Αρκτούρος φανταστικός, το περιβάλλον του Νυμφαίου κυριολεκτικά ονειρεμένο, με τα πέτρινα σπίτια του άριστα ανακαινισμένα, τα καλντερίμια του αψογα συντηρημμένα, πεντακάθαρο και πανέμορφο.
    Οι Πρέσπες που εύκολα μπορείς να φθάσεις μαγικές!!!! Η Ζάζαρη και η Χειμαδίτιδα στα πόδια μας, οι πόλεις της Καστοριάς-Βέροιας-Φλώρινας εύκολα προσβάσιμες!

    Δυστυχώς δεν μπορώ να πω τα ίδια για τον ξενώνα Μανής. Ο ξενώνας σε προνομιακή θέση πέτρινος και εναρμονισμένος με το περιβάλλον αλλά δυστυχώς με άξεστους και αναιδέστατους ιδιοκτήτες! Η ευγένεια και οι καλοί τρόποι είναι άγνωστη συμπεριφορά γι΄ αυτούς!!!!!!!!!!!!!!!Λυπηρό γιατί διαφημίζεται και σε γνωστή σελίδα on line κρατήσεων! Συνιστώ λοιπόν Νυμφαίο με λίγη προσοχή στην διαμονή, έχει φανταστικούς ξενώνες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή