Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Ανακοίνωση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ των εν ΑΘΗΝΑΙΣ εκ ΠΟΛΥΘΕΑΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

 

                                                      Αθήνα   14/12/2022
                Αρ. Εγκυκλίου 2/2022




Αγαπητοί πατριώτες και φίλοι του Συνδέσμου,

Η γέννηση του Χριστού και ο ερχομός του Νέου Έτους ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Με αυτές τις επιθυμίες, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. σας εύχονται ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ το ΝΕΟ ΕΤΟΣ.

               Σας προσκαλούμε, να τιμήσετε με την παρουσία σας την ετήσια κοπή της πίτας του Συνδέσμου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/01/2023 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου μας, καθώς και την βράβευση των αριστούχων μαθητών και των νεοεισαχθέντων φοιτητών. Σας ενημερώνουμε πως για την βράβευση είναι απαραίτητη η αυτοπρόσωπη παρουσία των παιδιών καθώς και η προσκόμιση ενός αντιγράφου της επιτυχίας τους.

               Επίσης, να σας ενημερώσουμε ότι την ίδια ημέρα μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, θα διεξαχθούν και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.. Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη και πολύτιμη για να μπορέσει ο Σύλλογός μας να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία του, που μας άφησαν παρακαταθήκη οι γονείς μας και οι παππούδες μας.

               Παρακαλούμε για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή μέχρι την Πέμπτη 12/01/2023 καθώς και για την προετοιμασία του Συλλόγου για τις βραβεύσεις, να μας ενημερώσετε στα παρακάτω τηλέφωνα. 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

210-2530094

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΥΛΙΑΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

210-3454432

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

210-2634641

ΤΑΜΙΑΣ

ΠΟΥΛΙΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

210-5148437

ΜΕΛΗ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

210-6823599

ΠΑΛΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

210-2612880

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

210-2770415

               Κλείνοντας, να αναφέρουμε τις απώλειες των συμπατριωτών και φίλων του Συλλόγου, Χρυσούλας Αθανασίου σύζυγο Δημήτρη Αθανασίου, Αικατερίνης Μπαλτατζή σύζυγο Κων/νου Μπαλτατζή και Κωνσταντίνας Σιδοπούλου σύζυγο Νικόλαου Σιδόπουλου. Το Δ.Σ. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των συμπατριωτών και φίλων που απεβίωσαν.

               Ευχαριστούμε τον κο Ανδρέα Αθανασίου για την δωρεά 100€ στο Σύνδεσμό μας εις μνήμην των γονιών του. Επίσης ευχαριστούμε τις κυρίες Πόπη & Ρούλα Μπαλτατζή για την δωρεά 30€ στο Σύνδεσμό μας εις μνήμη των γονιών τους Κων/νο και Αικατερίνη Μπαλτατζή.

         Επειδή όλοι οι συμπατριώτες έχετε αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για τη συνέχιση της λειτουργίας του Συλλόγου, θεωρούμε την συμμετοχή σας στις επικείμενες εκδηλώσεις, αυτονόητη.

 O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΣΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                             ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου