Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Ανεπάντεχα όμορφη βραδιά από το μουσικό σχήμα Argon στο "καπηλειό του George Poulianas"!!!






















7 σχόλια:

  1. Οι ανεμοδαρμένες, βουνίσιες ψυχές του Δραγοβιτσίου απόλαυσαν μία μαγική, έντεχνη βραδιά. Κρίμα που δεν είναι έτοιμο το κιόσκι στο Κιάρι, ώστε να ολοκληρώνονταν με ρομαντικούς περιπάτους στα ξέφωτα υπό το σεληνόφως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας βρήκε ξαφνικά η Τέχνη. Αιφνιδιασμένοι κι απορημένοι κοιτάγαμε ο ένας τον άλλον. Για να μη φανούμε παράτεροι ανοιγοκλείναμε το στόμα, προσποιούμενοι ότι ήμεθα εξοικειωμένοι με το εν λόγω είδος. Τελικώς το φέραμε στα μέτρα μας, μερακλωμένοι μες το νταλκά και τον σεβντά, σπάζοντας ένα παλαιό σερβίτσιο.Και του χρόνου, με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας τέτοιος αιφνιδιασμός και μια τέτοια απορία με καταλαμβάνουν σε κάθε αντάμωμα τα τελευταία χρόνια, αλλά τα πνίγω στο ποτό. Να' ναι καλά οι άνθρωποι που το διοργάνωσαν και τα παιδιά που ήρθαν και τους απολαύσαμε, χωριανοί και συντοπίτες!

      Διαγραφή
    2. Καμιά π'τούλα βρε παιδιά πότε θα φάμε; Καμιά τσ'τα

      Διαγραφή
  3. Ας αποτελέσει τροφή για σκέψη προς εκείνους οι οποίοι επιφορτίζονται με τη λήψη αποφάσεων και τη διοργάνωση εκδηλώσεων για το χωριό μας, η επιτυχία της χθεσινής εκδήλωσης. Από τη μια η ποιότητα και η σεμνότητα των καλλιτεχνών και από την άλλη η προσέλευση του κόσμου (μετά από πολλά χρόνια είδαμε νεολαία από άλλα χωριά να μας τιμά με την παρουσία της) αποδεικνύει ότι υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές πέραν των τετριμμένων-παγιωμένων αντιλήψεων περί διασκέδασης των τελευταίων ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το 1ο ανώνυμο σχόλιο: Η Κιάρη κι όχι το Κιάρη, εκτός αν σκόπιμα τρολάρεις. Για το 2ο σχόλιο: παράταιροι κι όχι παράτεροι. Για το 3ο ανώνυμο σχόλιο: θεωρώ ελπιδοφόρο πως υπάρχει μια νέα γενιά - και στο χωριό μας - με αναπτυγμένη μουσική παιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή