Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Χριστούγεννα στην Πολυθέα..

Βλέποντας τον καιρό που θα έχει στη Πολυθέα μέσω του μπλογκ, κάθομαι και σκέφτομαι πόσο μαγευτικά θα είναι αυτές τις μέρες πάνω με τα χιόνια, έχοντας παρέα μια σόμπα, ένα τελάρο...Αρέτο..., κεμπάπ απο το Μπούλη και καλή παρέα (αλλά παντελώς άσχετους) για δηλωτή..
Πραγματικά σε πιάνει νοσταλγία, ειδικά όταν ζεις σε μεγαλουπόλεις με ασφυκτικούς ρυθμούς ζωής...Παρακαλείται ο γνωστός καμένος και ηττοπαθής σε τάβλι και δηλωτή εάν ανέβει να βγάλει καμιά φώτο της προκοπής (σε αυτό τουλάχιστον είναι καλός, αφού πλέον χρησιμοποιεί μηχανή αυτόματης εστίασης στην οποία έμαθε επιτέλους να ανοίγει το κλείστρο!), για να απολαύσουμε και εμείς έστω και λίγο..

3 σχόλια:

  1. Είναι ημέρες γαλήνης και οικογενειακού πνεύματος αυτές των χριστουγέννων. Μόνο κάτι χαρτόμουτρα σαν και σένα θα σκέφτοταν τον τζόγο και την ποτοκατανάλωση..Πάραυτα μια "τριανταμία" παραμονή πρωτοχρονιάς με θέα τα βουνά δεν ακούγεται άσχημα σαν ιδέα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μικρέ κι ανόητε - κατά την προσφιλή μου έκφραση - ανιψιέ΄... Αν θυμάμαι καλά επήλθε διασυρμός ξανά και ξανά στη δηλωτή, και μάλιστα με συμπαίχτη δικό μου το Φούλια... Εντάξει, έχεις ένα μικρό δίκιο σ' ότι αφορά τον συμπαίχτη σου, αλλά αυτό πλέον έχει γίνει φθηνή δικαιολογία να τα ρίχνεις όλα στο Νότη... Έτσι προς αποκατάσταση της αλήθειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για δοκίμασε να παίξεις εσύ με το Νότη συμπαίχτη και τα ξαναλέμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή