Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

1η Εθελοντική Δράση για το Καλοκαίρι του 2012

Όπως ενημερωθήκαμε από Πολυθεάτες που βρίσκονται ήδη στο χωριό έχει οργανωθεί την Κυριακή ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ του χωριού μας. 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ:   ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ:          8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Επίσης θα γίνει και προσπάθεια αποκατάστασης της φθοράς που έχουν υποστεί τα ξύλινα κάγκελα περιμετρικά της πλατείας. 
Σημειώνεται, ότι αν και θα διατεθεί ικανός αριθμός από χορτοκοπτικές μηχανές, βενζίνη και άλλα εργαλεία (π.χ τσάπες κτλ), καλό θα είναι όποιος δώσει το παρόν στην δραστηριότητα αυτή να φέρει μαζί του ότι χρήσιμο εργαλείο κρίνει ότι μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια.

Θεωρούμε ότι η βοήθεια όσων βρίσκονται στο χωριό τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμη και πολύτιμη ενώ η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων ατόμων θα δώσει δυναμική προκειμένου να διοργανωθούν και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον για το καλό του χωριού μας.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στους κατοίκους / εθελοντές!!! Που είναι όμως η Τοπική Αυτοδιοίκηση? Όλα τα χωριά του Ασπροποτάμου χρειάζονται βοήθεια και υποστήριξη για να "τραβήξουν" ξένους επισκέπτες, που θα μείνουν σε ένα περιβάλλον περιποιημένο και καθαρό, όχι με την εικόνα της εγκατάλλειψης βλέπουμε, και αυτοί με τη σειρά τους να στείλουν κι άλλους!! Η ενασχόληση με τα κοινά, κ.κ. Δήμαρχε, Αντιδήμαρχε Περιαστικής Ανάπτυξης & Τοπικής Οικονομίας Δημοτικών Ενοτήτων Ασπροποτάμου, Τοπικέ Εκπρόσωπε είναι μεράκι και όχι τίτλος απλός. Χρειάζεται μεράκι και χρόνος για να τα προλαβαίνουμε όλα΄. Όχι ν΄ αφήνουμε τους ταλαίπορους Ασπροποταμίτες να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους!!! Για να δούμε θα ενδιαφερθεί κανένας από σας γι αυτό τον τόπο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την αποφυγή δημιουργίας εντυπώσεων και προς αποκατάσταση της πραγματικότητας, υποχρεούμαστε να αναφέρουμε ότι στη συγκεκριμένη προσπάθεια μέρος των εξόδων και του εξοπλισμού (χορτοκοπτικές μηχανές, βενζίνη για τις χορτοκοπτικές μηχανές, καθώς και ένα μηχάνημα του δήμου)διατέθηκαν ύστερα από παρέμβαση του τοπικού εκπροσώπου της Πολυθέας στο δημοτικό συμβούλιο. Για το κοινό καλό και ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο τέτοιες κινήσεις κρίνονται θετικές.

    Υ.Γ Σημειώνεται ότι εμπνευστές της δράσης αυτής ήταν τα μέλη του blog της Πολυθέας. Περιμένουμε και δικές σας ιδέες για ανάλογες πρωτοβουλίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή