Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Θέμα : ΟΝΟΜΑΤΟΘΕΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΘΕΑΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Η οικογένεια Κωνσταντίνου Δημ. Κωτίκα ευχαριστεί δημοσίως την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμαρχο Μετεώρων κ. Θ.Αλέκο, τον Αντιδήμαρχο Περιφέρειας Ασπροποτάμου κ. Μπατανίκα και τον Άξιο και δραστήριο Πρόεδρο της Κοινότητας Πολυθέας κ. ΓΙΑΝΝΗ ΧΕΛΙΔΩΝΗ, που ικανοποίησαν το αίτημά μας και με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Νο 34/2023) απόδωσαν φόρο τιμής στον προπάππο μας, Δημήτριο Κων. Κωτίκα, ονοματοδοτώντας τον κεντρικό δρόμο της Πολυθέας σε "Οδό ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝ. ΚΩΤΙΚΑ", για την δωρεά μας προς την Κοινότητα μεγάλου τμήματος του οικοπέδου μας που κατέλαβε ο δρόμος που διανοίχθηκε προς την πλατεία εξυπηρετώντας την πρόσβαση προς αυτήν.
Κωνσταντίνος & Έφη Κωτίκα


Δείτε το σχετικό έγγραφο:
https://drive.google.com/file/d/17aX2Qi7SDPVMRco7iL5QHXKftrFLqTxG/view?usp=sharing

11 σχόλια:

  1. Επιτέλους έγινε η αρχή, ώστε να επιλυθούν σημαντικά ζητήματα του χωριού. Συνεχίστε την καλή δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Κι είχε δίκαιον να ανησυχή δια το στασίδι, διότι οι περισσότερες, οι τωρινές, είναι βιλάνες, ξούρες-μαρούσες, αναφάνταλες, αστάνευτες. Δεν ξέρει καθεμιά την αράδα της. Αυτή, δια να ξέρη καλά την δική της και να προσπαθή με πάντα τρόπον να την φυλάξη, της έβγαλαν κι αυτό το παρεγκώμι, και την είπαν Ντελησυφέρω." Αλ. Παπαδιαμάντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεραφείμ Τριαποταμιας29 Οκτωβρίου 2023 στις 7:13 π.μ.

    Αναμένομε με ανυπομονησία να ενημερωθουν και οι χάρτες της γκουγκλε δια να λειτουργεί σωστά το τζι πι ες και να μη χανομεθα εν τη Δραγοβιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιάκωβος Μεσοχώρας29 Οκτωβρίου 2023 στις 9:36 π.μ.

    Κι ο δρόμος προς τον Άγιο Δημήτρη να ονομαστεί οδός Αγίου Πέτρου… Διαμένουν συνονόματοι κι είναι η κοινή οδός ημών των θνητών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασεως ειναι καθιερωμένο Α.Σ.Αθανασίου

      Διαγραφή
  5. Σεραφείμ Τριαποτάμιας29 Οκτωβρίου 2023 στις 9:47 π.μ.

    Προτείνομε τη δημιουργία φαντ δια τη διαχείριση της νέας οδού, με απώτερο σκοπό τη διαπλατυνση ώστε να γίνει το νέο βουλεβαρτο ξακουστό εις όλον τον Ασπροποταμον. Επιπλέον δε, φροντίδα της πλακοστρωσεως ώσθε να μην σκαλώνουν τα τακούνια των Προεστων. Εκατέρωθεν προτείνομε ανθοφύτευση δια να βρουμε την ανοιξιν νέα μπουμπούκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνήθως τσουκνίδια βρισκουμε

      Διαγραφή
    2. Μπραβοοοοοο ξερεις τι καλες πιτες κανουν στην ΠΟΛΥΘΕΑ

      Διαγραφή
  6. Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά είμαστε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σεραφείμ Τριαποτάμιας20 Νοεμβρίου 2023 στις 11:32 μ.μ.

    Προτείνομε ως φόρο τιμης στις Νύφες του Δραγο βιτσίου, η οδός απο την Κοπρία έως την Αγίαν, να ονομασθεί οδός Νυφών. Είναι το ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης σε όσες άφησαν την πατρίδα τους για τον ευλογημένο αυτόν τόπο, με τους αγαθούς κατοίκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή