Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Να και η περίφραξη!!! Απομένει ένας καθαρισμός, ένας τάπητας, ώστε να καταστεί η παιδική χαρά ασφαλής χώρος αναψυχής. Κι ένας εμπλουτισμός, σε πρώτη φάση, κανένα παγκάκι για τους συνοδούς των παιδιών, σε επόμενη φάση κι άλλα παιδικά παιχνίδια.

6 σχόλια:

  1. Παιδική χαρά υπήρχε και μάλιστα πολύ πιο βολική για τους γονείς που έπιναν τον καφέ τους ή το κρασί τους στο βακουφικο και τα παιδιά έπαιζαν δίπλα τους. Είχαν και που να καθίσουν .
    Αυτή η παιδική χαρά σε τι εξυπηρετεί? Απομακρυσμένη, χωρίς ταρτάν,χωρίς παγκάκια και πάνω από ένα γκρεμό!!! Όποιος το σκέφτηκε άξιος ο μισθός του!!! Και εις άλλα με υγεία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή που υπήρχε δεν ήταν παιδική χαρά καλέ, ήταν παρκάκι για κατοικίδια. Επίσης καλά και τα κρασάκια αλλά οι γονείς πρέπει να επιτηρούν τα παιδάκια τους. Επίσης τα πλαστικά και μάλλον ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΗΜΕΝΑ παιχνιδάκια που είχαν τοποθετηθεί μας άφησαν χρόνους προν τελέψει η σεζον. Για να λέμε και μερικές αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραία η αναστήλωση της παιδικής χαράς εις την πρότερην τοποθεσίαν. Αναμένομεν δε αναστήλωση της παλαιάς παιδικής χαράς εις την Αγίαν καθώς και του Σαϊτανίου, για να αναριγήσουν υπό το βάρος των αναμνήσεων οι μεσήλικες. Λίγο νεράκι στο προσωπάκι από τη Φουντούνα τ' Αλέξη μπορεί να ξεκαθαρίσει τις μπερδεμένες σκέψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατα γενική παραδοχή ο Γιάννης Χελιδώνης υπήρξε καλός ως πολύ καλός Πρόεδρος στη θητεία του. Η παιδική χαρά, κατά την ταπεινή μου άποψη, ήταν μάλλον μια ατυχής επιλογή, γιατί έκλεισε η πρόσβαση στην πλατεία από το κάτω μέρος. Η πρότασή μου είναι αυτή η αβλεψία να διορθωθεί με έναν τρόπο, δηλαδή να ανοιχτεί εκ νέου σκάλα. Τα σχόλια επίσης θα επιθυμούσα να είναι επώνυμα, καθώς είμαστε ελεύθεροι πολίτες, με το θάρρος της προσωπικής γνώμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΥΦΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ9 Αυγούστου 2024 στις 11:09 μ.μ.

    Ρε Κώστα
    Οποίοι είστε αρμόδιοι κόψτε τα ανώνυμα σχόλια
    Αν κάποιος δεν θέλει να υπερασπιστεί την άποψή του πιθανότατα έχει άλλους στόχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή