Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Έκτακτη γενική συνέλευση των κατοίκων του χωριού με θέμα συζήτησης: Κατασκευή υδροηλεκτρικού εργοστασίου.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Έκτακτη γενική συνέλευση των κατοίκων του χωριού με θέμα συζήτησης: Κατασκευή υδροηλεκτρικού εργοστασίου.
Τρίτη 17/09/2024 και ώρα 7.15μ.μ στην αίθουσα δίπλα από το μουσείο Βασιλείου Τσιτσάνη. Θα παρευρεθούν και οι αρμόδιοι του κατασκευαστικού έργου για την πληροφόρηση των κατοίκων.
Πρόεδρος ΤΚ Πολυθέας
Σελιώνη Κωνσταντίνα

2 σχόλια:

  1. Πρώτη φορά στα χρονικά ανακοινώνεται έκτακτη ΓΣ μέσω Facebook!!! και μια ημέρα (λίγες ώρες βασικά) πριν αυτή πραγματοποιηθεί. Επιπρόσθετα, κατά παράδοξο τρόπο αποφασίζεται η ΓΣ να λάβει χώρα φθινόπωρο στα Τρίκαλα και όχι καλοκαίρι στο χωριό προκειμένου να μπορέσουν να λάβουν μέρος σε αυτή αλλά και να ενημερωθούν επι του σημαντικού αυτού θέματος όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι του χωριού. Ας ελπίσουμε ότι τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα ατυχών επιλογών και κακού συντονισμού και δεν κρύβεται κάτι άλλο από πίσω. Κατά τα άλλα ας παραδειγματιστούμε από τα αντανακλαστικά που έδειξαν οι κάτοικοι στο γειτονικό Χαλίκι που απέτρεψαν την παράνομη έναρξη αντίστοιχων εργασιών στο χωριό τους. «Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το έγγραφο λογικά αφορά την παρούσα κατάσταση κατασκευής υδροηλεκτρικού σταθμού: https://www.rae.gr/wp-content/uploads/2022/03/vev-1175.2020.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή